latinica  ћирилица
20/10/2018 |  17:33 ⇒ 21/10/2018 | 09:20 | Autor: SRNA

Cvijanovićeva čestitala srpskim odbojkašicama svjetsku titulu

Predsjednikca Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Јapanu.
Željka Cvijanović - Foto: Screenshot
Željka CvijanovićFoto: Screenshot

"U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, upućujem vam najiskrenije čestitke povodom velikog uspjeha, osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u odbojci", navodi se u čestitki.

Cvijanovićeva je naglasila da su srpske odbojkašice odličnom igrom u finalu, ali i tokom cijelog prvenstva, predstavile svoju zemlju u najboljem svjetlu, te učinile ponosnim mnogobrojne navijače u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

"Republika Srpska je ponosna na vas. Istorijski uspjeh, koji ste ostvarili u Јapanu, dokazuje da se predanim timskim radom, istrajnošću i ljubavlju prema svojoj zemlji postižu najbolji rezultati. Uvjerena sam da ćete i na narednim takmičenjima nastaviti da ostvarujete vrhunske rezultate, te da ćete ostati u vrhu svjetske odbojke", navodi se u čestitki Cvijanovićeve.