latinica  ћирилица
20/10/2018 |  20:12 ⇒ 20:50 | Autor: RTRS

Porodice Bošković i Mihajlović ponosne na svoje "zlatne" odbojkašice

Titula svjetskih šampionki srpskih odbojkašica slavi se i širom Republike Srpske, a posebno u Bileći i Brčkom, rodnim mjestima Tijane Bošković i Brankice Mihajlović. Naše ekipe su sa njihovim porodicama pratile dramatično finale.

Dramatično finale, neizvjesna završnica i briljantna Tijana, koja je dala maksimum u odlučujućem petom setu. Za sve što je,pokazala tokom šampionata proglašena je za najbolju igračicu Svjetskog prvenstva. Porodica, komšije i prijatelji, proživljavali su svaki poen, izgubljenu loptu, servis, i zdušno bodrili svoju Tiću. Nisu krili ni suze radosnice zbog istorijskog uspjeha cijelog tima zlatnih srpskih djevojaka.

Ništa manje uzbuđenja i navijanja za srpske odbojkašice ni u Brčkom, gdje je srce kucalo jače za svaki osvojeni poen sjajne Brankice Mihajlović. Kad se lomio rezultat, kad je trebalo pokazati snagu i smirenost, Brankica i cijela ekipa su odgovorile zadatku i ispisale istoriju.

Porodice Bošković i Mihajlović slavlje nastavljaju u Beogradu, gdje će dočekati zlatne djevojke, koje su ponos i odbojkaški biseri sa obje strane Drine.