latinica  ћирилица
09/11/2018 |  11:03 ⇒ 11:06 | Autor: B92

Klop naučio lekciju, sad želi da dovede Јovića iz Ajntrahta

Poraz od Crvene zvezde natjerao je menadžera Јirgena Klopa da ozbiljnije razmisli o angažovanju nekog od srpskih fudbalera.
Luka Јović - Foto: Getty Images
Luka ЈovićFoto: Getty Images

Ovoga puta, Nijemac nije zainteresovan direktno za nekog igrača iz sadašnjeg tima Crvene zvezde, već za njenog bivšeg golgetera, Luku Јovića.

Mladi napadač blista ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta i to je, sudeći po pisanju ostrvskih i njemačkih medija, ozbiljno privuklo Klopovu pažnju.

Јović je u četvrtak u Ligi Evrope postigao deseti gol ove sezone za tim iz Frankfurta i trenutno je najubojiti igrač ekipe u ovom takmičenju sa tri postignuta gola. Ajntraht je kao gost pobijedio Apolon sa 3:2, a Јović je bio strijelac vodećeg gola.

Portal "LFC Globe" tvrdi da Јirgen klop redovno prati dešavanja u Bundesligi te da mu posebno imponuju igre mladog srpskog napadača.

Portal takoše tvrdi da je malo vjerovatno da bi "crveni" pokušali da ga dovedu u januaru imajući u vidu činjenicu da je "srpski Falkao" trenutno u drugoj sezoni na pozajmici Ajntrahtu od strane matičnog kluba, Benfike.

Vjerovatnija je opcija da se sa transferom ide narednog ljeta, dok se vrijednost Јovića trenutno procjenjuje na oko 25 miliona evra.

Osim Liverpula, nedavno su interesovanje za srpskog napadača pokazala još dva kluba, Bajern i Napoli.