latinica  ћирилица
09/11/2018 |  21:23 ⇒ 21:32 | Autor: SRNA

Dodik: Јedan od najboljih izbornih rezultata u Gradišci

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Opštinska organizacija ove stranke u Gradišci ostvarila jedan od najboljih izbornih rezultata i da to ne bi bilo moguće bez snažne podrške i rada svih članova.
Dodik u Gradišci -
Dodik u Gradišci

- Ovdje sam da proslavim pobjedu sa našim aktivistima, da zahvalim rukovodstvu stranke u Gradišci, svim članovima i simpatizerima koji su glasali za SNSD - rekao je Dodik, koji je večeras prisustvovao proslavi izborne pobjede koju je priredio OO SNSD-a.

On je dodao da Gradiška ima brojne razvojne projekte koji će biti realizovani u saradnji sa lokalnom vlašću.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Gradiška jedno od najvećih uporišta politike SNSD-a i da su svi u stranci ponosni na izborni rezultat u toj opštini.

- Gradiška ima odličnu lokalnu vlast, koja je sve ovo vrijeme sarađivala sa Vladom Republike Srpske. U toku je realizacija mnogih projekata, brojni projekti će biti realizovani. Građani su to prepoznali, što je donijelo izbornu pobjedu na svim nivoima - naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je navela da u narednom periodu građani u Gradišci, ali i u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj mogu očekivati nove pomake, te istakla da SNSD nikada nije ostao dužan građanima i da zna gdje ima snažnu podršku.

- Sada ćemo imati i vlast na nivou BiH, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nadam se ozbiljnu strukturu u Savjetu ministara i ozbiljnu delegaciju iz Republike Srpske u parlamentu BiH. To će značiti da više neće biti blokada na nivou BiH i ignorisanja institucija Srpske. Tako ćemo moći da se posvetimo isključivo razvoju - istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić rekao je da SNSD uvijek slavi pobjedu sa svojim članovima i da sada u Gradišci imaju razlog više za slavlje jer su ostvareni svi izborni ciljevi.

- Pobijedili su Milorad Dodik za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, a Nebojša Radmanović, koji je rodom iz Gradiške, je poslanik u parlamentu BiH. U novom sazivu Narodne skupštine Opštinski odbor SNSD-a Gradiška predstavljaće sva tri kandidata Ranka Perić Romić, Denis Šulić i Ognjen Žmirić - naveo je Adžić.

On je zahvalio građanima za podršku, jer su prepoznali energiju i komunikaciju sa SNSD-om.

- SNSD je politička organizacija koja ostavlja djela iza sebe i prepoznaje potrebe građana - naglasio je Adžić.

Proslavi izborne pobjede prisustvovalo je oko 1.000 članova, simpatizera stranke.