latinica  ћирилица
06/12/2018 |  09:38 ⇒ 13:56 | Autor: SRNA

Vlada Srpske o sprovođenju Strategije podsticanja stranih ulaganja

Vlada Republike Srpske trebalo bi da na današnjoj sjednici razmatra informaciju o realizaciji aktivnosti predviđenih Akcionim planom za sprovođenje Strategije podsticanja stranih ulaganja u Srpsku za period 2016-2020. godine.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu nalazi se i razmatranje Strategije bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske 2013-2022. godina, u prošloj godini.

Za današnju sjednicu predviđeno je i razmatranje informacije o realizaciji Ugovora o savjetovanju između Vlade Republike Srpske i Međunarodne finansijske korporacije, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

Na sjednici bi trebalo da bude razmatran i Prijedlog odluke o prenosu prava vlasništva na pokretnoj vojnoj imovini na grad Banjaluku, kao i Prijedlog odluke o prenosu prava svojine na nepokretnostima na opštinu Bileća.

Vlada bi trebalo da razmatra i rebalans programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za ovu godinu, rebalans budžeta Јavnog fonda za dječiju zaštitu Srpske za ovu, kao i prijedlog programa, rada i budžeta odluke ovog fonda za narednu godinu.