latinica  ћирилица
14/03/2019 |  12:48 | Autor: B92

Mesi: Ronaldo je bio impresivan

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, nakon blistave partije protiv Liona (5:1), upozorio je saigrače da pravi testovi tek slijede u završnici Ligi šampiona.

Kapiten Katalonaca je sa dva gola i isto toliko asistencija na Nou Kampu odveo ekipu u četvrtfinale i poručio da tek sada slijedi ono pravo.

- Siti i Јuventus su veoma dobri, kao i Ajaksov mladi tim. Koga god da dobijemo biće teško, moramo da se spremimo za najteže moguće testove u narednim nedeljama - rekao je Mesi poslije utakmice.

Argentinac je prokomentarisao i sjajnu partiju Kristijana Ronalda za veliki preokret Јuventusa protiv madridskog Atletika (3:0), uz "het-trik" Mesijevog velikog rivala.

- Očekivao sam da će Atletiko pokazati više snage u revanšu, ali je Kristijano bio impresivan. Imao je magičnu noć sa tri gola - iskren je bio Mesi.

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona na programu je sutra tačno u podne, a Barselona može da se sastane sa bilo kojim timom, odnosno da dobije jednog između Mančester Sitija, Јuventusa, Porta, Ajaksa, Totenhema, Mančester Јunajteda i Liverpula.