latinica  ћирилица
16/04/2019 |  08:58 ⇒ 10:48 | Autor: TANЈUG

Vučić: Vrijeme je da se ujedinimo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vrijeme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se, kako kaže, samo zajedno mogu boriti za srpske interese, posebno na Kosovu i Metohiji i u cijelom regionu.
Aleksandar Vučić (Foto: Rade Prelić) - Foto: TANЈUG
Aleksandar Vučić (Foto: Rade Prelić)Foto: TANЈUG

- Mislim da je važno da na sve njihove pozive na sukobe mi već u petak na jednom od najvećih političkih skupova u Srbiji u posljednjih 50 godina pozovemo ljude na jedinstvo i ujedinjenje - rekao je Aleksandar Vučić u intervjuu za list Alo.

Istakao je da je riječ o pozivu građanima, a ne političkim strankama.

- Nakon gluposti i istinskog debakla skupa u organizaciji Đilasa, Obradovića i Јeremića koji su prijetili i nasilnim preuzimanjem vlasti važno je da na sve njihove pozive na sukobe već u petak pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje - dodao je Vučić.

Naveo je i da je jedinstvo od presudnog značaja, kao i da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumjeti.

- To znači da treba da se ujedinimo oko svih važnih pitanja i ekonomskog napretka Srbije i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za naše interese, posebno na Kosovu i Metohiji i u cijelom regionu, i da dobro razumijemo da su poruke sukoba i podjela među Srbima loše za sve one koji žele da investiraju u Srbiju - rekao je Vučić.