latinica  ћирилица
10/05/2019 |  20:08 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Zvornik: Ilić izabran za predsjednika Ujedinjene Srpske

Zvornički biznismen i donedavno član Srpske demokratske stranke Siniša Ilić izabran je za predsjednika gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik.
Ilić, Stevandić i Vasić - Foto: RTRS
Ilić, Stevandić i VasićFoto: RTRS

Novoizabrani predsjednik je poručio da je do sada formirano sedamdeset odsto mjesnih odbora Ujedinjene Srpske , a da će glavni ciljevi gradskog odbora biti pružanje ruke i šanse mladim ljudima koji će svojim radom i zalaganjem doprinijeti razvoju Zvornika i Republike Srpske.

- Od sutra idemo dalje, nastavljamo da radimo i ispiti su sledeći prvi lokalni izbori naredne godine i Ujedinjena Srpska će sigurno postati značajan politički faktor na političkom nebu Grada Zvornika i sigurno sa našim koalicionim partnerima sa nivoa Republike će predstavljati vlast i raditi za dobrobit građana" - istakao je Ilić.

Izbornoj Skupštini prisustvovao je i predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić koji je naglasio da će ova stranka i ubuduće svoje djelovanje bazirati na "sveto trojstvo" - nacionalnu politiku, ekonomsku politiku i mlade ljude, ali i da očekuje od gradskog odbora Zvornik.

- Najveća moguća očekivanja zato što Ujedinjena Srpska je ulaskom gospodina Vasića i gospodina Ilića u Zvorniku postala jedan od ključnih faktora i kad napravimo tu simbiozu s onim što imamo na republičkom nivou i na nivou BiH , očekujemo najbolje moguće rezultate u Zvorniku - poručio je Stevandić.