latinica  ћирилица
24/05/2019 |  11:42 ⇒ 15:37 | Autor: RTRS

Trostruko ubistvo u Novom Sadu; Osumnjičeni uhapšen?

Pojedini mediji u Srbiji su objavili da je G.Ј, glavni osumnjičeni za trostruko ubistvo koje se dogodilo jutros u Novom Sadu uhapšen. MUP to još nije potvrdio, piše B92.
Ubistvo na Telepu - Foto: Novosti.rs
Ubistvo na TelepuFoto: Novosti.rs

Dvije ženske i jedna muška osoba ubijene su na Telepu u Novom Sadu. Tijela su pronađena sa povredama glave, što ukazuje da je riječ o trostrukom ubistvu, saopštio je MUP.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio svoju bivšu ženu, taštu i tasta.

U Novom Sadu jutros, oko 8 časova, u porodičnoj kući, pronađena su tri beživotna tijela – dvije žene i jednog muškarca, saopštio je MUP.

Svo troje, B. P. (1962), N. P. (1962) i M. Ј. (1987) pronađeni su sa povredama glave, što ukazuje na to da je riječ o trostrukom ubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio svoju bivšu ženu, taštu i tasta, najvjerovatnije hicima iz vatrenog oružja.

On ima izrečenu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici, navodi se na portalu RTV-a.

Trostruko ubistvo se dogodilo u Ulici Petefi Šandora u Novom Sadu.

Policija, u saradnji sa nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca.

Izvor: RTS/B92