latinica  ћирилица
25/05/2019 |  13:44 ⇒ 14:13 | Autor: SRNA

Davidović: Na Sajmu ukazati na značaj porodice (FOTO)

Ministarka porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović otvorila je danas u Banjaluci Dječiji sajam i poručila da je ovo prilika da se istakne značaj porodice i porodičnih vrijedosti.
Sonja Davidović - Foto: SRNA
Sonja DavidovićFoto: SRNA

- Ovo je prilika da djeca provedu vrijeme sa svojim roditeljima, jer ga svi mi sve manje imamo zbog svakodnevnih obaveza - rekla je Davidovićeva.

Ona je rekla da Ministarstvo uvijek podržava manifestacije koje promovišu porodicu i porodične vrijedosti, jer je to jedino bogatstvo koje treba čuvati.

Davidovićeva smatra da će posjetioci uživati, jer je sadržaj sajma prilagođen djeci.

Banjaluka: Dječiji sajam (Foto: SRNA)

U Banjaluci se danas i sutra, uz podršku Grada, održava Dječiji sajam sa bogatim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

Na sajmu posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

Posebna pažnja je posvećena programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koja su važna za pravilan rast i razvoj djece.

U bogatom programu na centralnoj bini nastupila su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi i održane revije.

Otvaranju sajma prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić.

Sajam se održava u dvorani "Borik", u okviru manifestacije "Proljeće u Banjaluci", a ulaz je besplatan.