latinica  ћирилица
25/05/2019 |  13:51 ⇒ 13:52 | Autor: RTRS

Zoran Obrenović novi predsjednik GO DNS Zvornik

Dugogodišnji funkcioner DNS-a Zoran Obrenović izabran je za novog predsjednika Gradskog odbora DNS-a Zvornik na danas održanoj izbornoj skupštini stranke. Formiran je i novi gradski odbor DNS-a Zvornik i činiće ga 59 članova.
Zoran Obrenović, novi predsjednik DNS u Zvorniku - Foto: RTRS
Zoran Obrenović, novi predsjednik DNS u ZvornikuFoto: RTRS

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora Zoran Obrenović naglasio je da će nastaviti sprovoditi politiku koja je svojstvena Demokratskom narodnom savezu.

- Borićemo se za vladavinu prava, za ekonomski rast i razvoj Republike Srpske, za jačanje institucija Republike Srpske, za spriječavanje prenosa nadležnosti na nivo BiH. Moramo učiniti puno više da narod ne napušta ove prostore, moramo otvarati nove proizvodne pogone - rekao je Obrenović.

Današnja sjednica u Zvorniku je potvrda da ćemo napraviti DNS koji će biti i jači i bolji od prethodnog, istakao je predsjednik DNS-a Marko Pavić.

- DNS ima pogled usmjeren ka budućnosti. Nećemo se puno osvrtati na prošlost, iako je prošlost nešto na šta se DNS može ponositi. Želimo da gradimo bolju budućnost i za sadašnje i za buduće generacije koje dolaze - poručio je Pavić.