latinica  ћирилица
11/06/2019 |  14:40 ⇒ 14:41 | Autor: TANЈUG

Dubrovnik: Šeikov sin odbio da plati ceh od 50.000 evra (VIDEO)

Sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajeda Al Nahijana, uplovio je luksuznom 141 metar dugom očevom jahtom u Dubrovnik, gdje se sa društvom lijepo zabavio u jednom popularnom klubu u starom gradskom jezgru, a potom je odbio da plati ceh od 50.000 evra, piše Dubrovački dnevnik.
Dubrovnik -
Dubrovnik

Pozivajući se na svoja saznanja, list piše da je društvu bilo sporno piće za hostese, pa je intervenisala i policija. Šeikov sin je navodno odbio da plati dio računa koji se nije odnosio na njegovo piće.

Luksuzna jahta "Yas" doplovila je u luku Gruž iz Tivta u nedjelju. Nakon uplovljavanja ekipa s jahte se zaputila u popularni subrovački klub.

Јedan od VIP gostiju s jahte je tokom večeri častio zgodne hostese skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo i prinčevo društvo sve dok nije došao podebeli ceh od 50.000 evra.

Prema pisanju lista, neimenovani svjedok ovog događaja je rekao da je neko iz emiratske svite odbio da plati dio računa za piće koje su konzumirale hostese, pa su se u cijelu priču umiješalo obezbjeđenje, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Uz pomoć drugih gostiju on je, ipak, platio račun u vrijednosti više od 375.000 kuna. U policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrežnjenja su "veseli" gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija, međutim, nije potvrdila ove informacije, kao ni klub, jer oni imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP gostiju koji posjećuju Dubrovnik i nude prijatnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Inače, šeikov sin je i prije dvije godine boravio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove porodice se procjenjuje na 10 milijardi dolara.

Firme njegovog oca imaju više od 50.000 zaposlenika, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra, piše Dubrovački dnevnik.