latinica  ћирилица
11/06/2019 |  21:36 | Autor: SRNA

Dodik: Novoizabrana struktura - pokretačka snaga i podrška institucijama

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je očekivanje da će novoizabrana struktura Mladih socijaldemokrata u Doboju biti pokretačka snaga i podrška institucijama vlasti u ovom gradu.
Dodik u Doboju - Foto: RTRS
Dodik u DobojuFoto: RTRS

- Vjerujem da će novo rukovodstvo biti agilno i nastaviti ono što je plejada mladih u SNSD-u činila, a to je da se organizuje na najbolji način, okupi najveći broj mladih, a da u izbornoj kampanji odrade svoj dio posla i naprave dobru atmosferu. Mislim da je u Doboju sve stvoreno za velike poduhvate i aktivnost SNSD-a i napredak ovog grada - istakao je Dodik.

On je istakao da mu je drago što stvari funkcionišu na nivou Skupštine grada i gradonačelnika, te da pozdravlja ono što predsjednik dobojskog Povjereništva gradskog odbora SNSD-a Obren Petrović čini u pogledu ukrupnjavanja i jačanja SNSD-a.

- Očekujem da će to dati rezultate za grad Doboj. Već vidimo sasvim novu sinergiju između lokalne i republičke strukture vlasti, što je trebalo građanima - rekao je Dodik novinarima u Doboju gdje je večeras održana Izborna konferencija Mladih socijaldemokrata.

Predsjednik Povjereništva gradskog odbora SNSD-a Doboj Obren Petrović istakao je da dobojski SNSD radi punom parom, te da će biti najjača politička partija u ovom gradu i Republici Srpskoj i da će iduće godine na izborima pobijediti velikim rezultatom.

Novoizabrani predsjednik Mladih socijaldemokrata Doboj Aleksandar Goganović rekao je da mu je velika čast što je izabran na ovu funkciju, te da očekuje izazove na koje će znati odgovoriti zahvaljujući podršci lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Povjereništva Obrena Petrovića.

- Ovo će biti najjači aktiv mladih u Srpskoj. Pohvalio bih i dosadašnji rad aktiva i njegovog predsjednika Aleksandre Vulić koja ga je uspješno vodila - naveo je Goganović.

On je najavio da će raditi na povećanju broja članova Aktiva mladih kako bi pokazali snagu omladine u Doboju, ali i da bi poboljšali njihov položaj