latinica  ћирилица
14/06/2019 |  12:46 ⇒ 13:10 | Autor: RTRS

Zvornik: Prijem za igrače i rukovodstvo RK i OK Drina (FOTO)

U Gradskoj upravi Zvornika organizovan je svečani prijem za igrače i rukovodstvo Rukometnog kluba Drina, povodom osvajanja sedme titule prvaka Republike Srpske, ali i za pionirke Odbojkaškog kluba Drina koje su osvojile prvenstvo BiH.
Prijem za sportiste i učenike u Gradskoj upravi Zvornik - Foto: RTRS
Prijem za sportiste i učenike u Gradskoj upravi ZvornikFoto: RTRS

Zvorničke sportiste primio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović i naglasio da su njihovi uspjesi potvrda velikog i kvalitetnog rada, odnosno sportskog talenta.

- Čestitke našim rukometašima i mladim odbojkašicama. Pokušavamo i da iznađemo neka dodatna sredstva koja će omogućiti nesmetan rad ovih klubova. Sjajno igraju, sjajno se slažu i na najbolji mogući način reprezentuju svoj Grad - istakao je Stevanović.

Zvornički rukometaši u ligi Republike Srpske opravdali su epitet jednog od glavnih favorita, osvojili sedmu titulu prvaka Srpske i obezbijedili učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone.

Simbolično pehar šampiona Republike Srpske uručili su gradonačelniku Stevanoviću. Ponosan na ostvareni rezultat je i trener ekipe Milan Nedeljković.

- Želio bih da se zahvalim na ovom divnom prijemu gradonačelniku u Gradskoj upravi. Nadam se da smo lijepo prezentovali naš Grad. Grad nas je podržavao i nadam se da će tako biti i u budućnosti. Mi ćemo se potruditi da na terenu ostavimo srce i da odigramo što bolje i Premijer ligu. Svi momci koji su osvojili titulu ostaju u klubu i narednu sezonu. Uspjeli smo da vratimo publiku u dvoranu i nadam se da će nas ona i dalje podržavati - poručio je Nedeljković.

Prijem za sportiste i učenike u Gradskoj upravi Zvornik (Foto: RTRS)

2019. godinu će po lijepom pamtiti i pionirke Odbojkaškog kluba Drina.

Svoj talenat iskazale su kada je bilo najpotrebnije i potpuno zasluženo su osvojile titulu prvaka BiH.

Јedna od najzaslužnijih za ostvareni rezultat je ujedno i najtalentovanija odbojkašica u svom uzrastu u BiH Anica Tomić.

- Bilo je veoma teško, naporno smo trenirale i zasluženo smo osvojile prvo mjesto i ponosna sam na ostvareno. Smatram da smo postigle veliki uspjeh - istakla je Tomićeva.

Osim sportista koji su na najbolji način reprezentovani svoj Grad, prijem je organizovan i za vukovce i najuspješnije učenike osnovnih i srednjih škola na republičkim i regionalnim takmičenjima.