latinica  ћирилица
15/06/2019 |  11:43 ⇒ 12:45 | Autor: RTRS

Prijedorčani vole pozorište za jednu marku

Pozorište Prijedor i ove godine organizuje akciju u okviru koje će cijena karte za predstavu biti jednu marku. Cilj akcije "Pozorište za marku" je promocija teatara.

U okviru akcije "Pozorište za marku" glumci prijedorskog teatra odigraće jednu predstavu iz aktuelne sezone i dvije iz prethodnih. Ova potez Pozorišta Prijedorčani dočekuju sa oduševljenjem.

Kao dio Prijedorskog ljeta kulture, lokalno Pozorište već pet godina organizuje akciju "Pozorište za marku". Prilika je to i da prijedorski teatar prikaže pregled svog rada iz ove i prethodnih sezona.

- Cilj nam je bio da predstavu pogledaju i oni ljudi koji su evenetualno propustili priliku tokom sezone da to urade i kojima je, eventualno, u današnjim ovim ekonomskim uslovima ta cijena ulaznice u pozorište u redovnom termima možda preskupa. To se u prethodne četiri godine pokazalo kao dobar potez i na predstavam koje igramo u toj akciji imamo zaista mnogo publike - ističe Zoran Baroš, direktor Pozorišta Prijedor.  

U okviru ove akcije u ponedjeljak će biti odigrana predstava "Pokondirena tikva", u srijedu "Neobično veče", a 26. juna "Sve o ženama".