latinica  ћирилица
16/06/2019 |  15:08 ⇒ 15:09 | Autor: B92

Pogba: Vrijeme je za novi klub

Francuski fudbaler Pol Pogba mogao bi da napusti Mančester junajted ovoga ljeta, pošto mu je kako on kaže potreban novi izazov.
Pol Pogba (Foto: thesun.ie) -
Pol Pogba (Foto: thesun.ie)

Prema pisanju italijanskih medija, sportski direktor Јuventusa Fabio Paratići otputovao je u London gdje je sa predstavnicima Mančester junajteda pregovarao o eventuelnom transferu Pola Pogbe.

Pregovori su još uvijek u ranoj fazi i kako se trenutno piše, Јuventusov desni bek Žoao Kanselo biće uključen u čitav posao. Fracuski vezista, Pol Pogba, već neko vrijeme se povezuje sa odlaskom u Real Madrid kako bi radio sa zemljakom i idolom Zinedinom Zidanom.

- Imamo mnogo vremena za razmišljanje i mnogo vremena za razgovore. Što se mene tiče, imam još tri godine ugovora u Mančester junajtedu i ovde se osjećam sjajno. Imali smo neke dobre i neke loše momente, kao i svi ostali bilo gdje u svijetu. Poslije svega što se desilo ove sezone imao sam jako dobru godinu i mislim da je vrijeme za novi izazov u drugom klubu - rekao je Pol Pogba na turneji u Tokiju.

Pogba je prešao u Mančester junajted iz Јuventusa za rekordnu svotu 93,25 miliona funti u avgustu 2016. godine i sa reprezentacijom Francuske je 2018. godine postao svjetski šampion u Rusiji.