latinica  ћирилица
17/06/2019 |  11:52 ⇒ 16:29 | Autor: RTRS

Ovo su uhapšeni u akciji "Klub dva"; Pogledajte snimke hapšenja

Devet lica uhapšeno je u Banjaluci tokom akcije kodnog naziva "Klub dva" koju, pod nadzorom banjlučkog Okružnog javnog tužilaštva, provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka, izjavila je načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Uhapšena lica, koja su sprovedena u nadležno tužilaštvo, osumnjičena su da su izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i zelenaštvo.

- Ukupno je uhapšeno devet lica, a 15 lokacija je pretreseno - dodala je Miljanovićeva.

Policija je u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge.

- Izvršeni su preteresi na 15 lokacija na širem području Banjaluke i oduzeto je oko četiri kilograma hašiša, oko dva kilograma skanka, 4,47 grama koakina, šest tableta ekstazija i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela - rekla je Miljanovićeva.

Nezvanično, privedeni su: Ognjen i Ozren Savić, Draško Romić, Dušan Babić, Stefan Pavlović, Aleksandar Savić, Igor Radošević, Darko Vrančić i Marko Mihajlović.