latinica  ћирилица
18/06/2019 |  08:01 ⇒ 08:06 | Autor: B92

Zagorac se oprostio od Partizana?

Rade Zagorac, košarkaš Partizana, na zvaničnom Instagram nalogu zahvalio se crno-bijelim navijačima na podršci tokom ove sezone.
Rade Zagorac - Foto: RTS
Rade ZagoracFoto: RTS

- Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svjedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovjek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najljepše... - napisao je Zagorac.

Košarkaš Partizana je napisao "da se nije završilo onako kako je zamislio kada je došao", što govori da se možda radi o oproštaju od najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba.

Zagorac iza sebe ima veoma turbulentnu sezonu, pošto je doživio veliki broj povreda, a u finalu Superlige protiv Crvene zvezde nije bio na željenom nivou u većini serije.

Partizan je u ponedjeljak veče izgubio od Crvene zvezde sa 3-1 u seriji, a Zagorac se malo poslije toga oglasio objavom na Instagramu.