latinica  ћирилица
20/06/2019 |  19:45 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

Ljetna turistička sezona na Јahorini; Na RTRS "Sasvim blisko - sa poznatima na Јahorini"

Ljetna turistička sezona na Јahorini počinje 29. juna, a od jula na RTRS-u počinje emisija "Sasvim blisko - sa poznatima na Јahorini".

Nove atrakcije na planini, zanimljivi gosti i svakako poziv da Јahorinu doživite uživo.

Panoramsko razgledanje žičarom, mogućnost vožlje biciklima, kvadovima, tjubing i mini karting i tu nije kraj. Kreativni tim Olimpijskog centraЈahorina obećano ostvaruje.

- Počeli smo sa radovima najdužeg boba na šinama, alping kastera u ovom dijelu Evrope dugog 2,5 kilometra. Polazna stanica sa vrha od jezera gdje će takođe biti restoran - rekao je Dejan Ljevnaić direktor OC Јahorina.

Od ovog ljeta i organizovane šetnje sa vodičima uređenim bajkovitim stazama, vikendi sa popustima za roditelje, penzionere, mlade, školarce ... Međunarodno priznatom Јahorina ultra trejlu pridružila se "Trka kroz Srbiju" uz najavu 600 biciklista.

- Najbolji način da se promoviše Јahorina i predjeli od Јahorine do Višegrada jer poznato je da bicikliste prati veliki broj kamera i novinara - dodao je Ljevnaić.

Dva centra i Olimpijski i RTRS u istoj su misiji, korisnicima ponuditi samo najbolje. Voditeljsko- autorski dvojac emisije "Sasvim blisko - sa poznatima na Јahorini" obećava prisna druženja sa poznatim licima našeg regiona.

- Biće lijepo i opušteno druženje. Zato nam je želja da svi koji su u skladu s prirodom dođu i budu naši gosti - istakla je Nataša Petrović koautor i voditelj emisije.

Sanja Košarac koja je takođe koautor i voditelj emisije naglasila je da je Јahorina planina koja se gleda uživo.

- Mi vas pozivamo da doživite Јahorinu i da budete dio ovog našeg zajedničkog projekta - dodala je Košarac.

Otkrile su nam, u prvoj emisiji 7. jula ugostiće glumce Tanju Bošković i Muamera Kasumovića, koji će, ne sumnjamo, takođe biti promoteri jahorinskih ljetnih ljepota.