latinica  ћирилица
23/06/2019 |  19:08 | Autor: SRNA

Predsjednica Srpske čestitala sportske uspjehe vaterpolistima i Arunovićevoj

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja Svjetske lige i reprezentativki Srbije u streljaštvu Zorani Arunović, koja je danas Srbiji donijela prvu zlatnu medalju na Evropskim igrama u Minsku.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, igračima, selektoru i stručnom štabu Vaterpolo reprezentacije Srbije uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja Svjetske lige - navedeno je u čestitki.

Cvijanovićeva ističe da su vaterpolisti Srbije mnogo puta do sada pokazali da timski rad, upornost i predanost donose uspjeh i na najljepši mogući način postali najbolji ambasadori svoje države i naroda, što stanovnike Republike Srpske čini ponosnim.

- Uz iskrene želje da i u budućnosti nastave da ostvarujete samo najbolje rezultate i da vam osvajanje Svjetske lige bude podstrek za dalje uspjehe, srdačno vas pozdravljam - navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.

Cvijanovićeva je uputila čestitku i reprezentativki Srbije u streljaštvu Zorani Arunović, koja je danas Srbiji donijela prvu zlatnu medalju na Evropskim igrama u Minsku.

Predsjednica Republike Srpske je poželjela puno sportske sreće i uspjeha, kako Zorani Arunović, tako i ostalim takmičarima iz Srbije, saopšteno je kabineta predsjednika Republike Srpske.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je Svjetsku ligu pošto je u finalu pobijedila Hrvatsku rezultatom 12:11 i time osigurala vizu za Olimpijske igre.

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je zlatnu medalju na Evropskim sportskim igrama u Minsku. Ona je bila najbolja u disciplini vazdušni pištolj u rastojanju od 10 metara.