latinica  ћирилица
25/06/2019 |  15:23 ⇒ 15:46 | Autor: RTRS

Sve spremno za 3. Nektar Puls Fest u NP Kozara (FOTO)

Treći Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu i program za pamćenje.
Nektar Puls Fest -
Nektar Puls Fest

U petak i subotu na Kozaru stižu: Unfluid, Električni Orgazam,Partibrejkers, Kerber, Fijasko, Balkan Express, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

Osim koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi - prilagođen pojedincima i porodicama. 29. juna, u subotu – drugog dana festivala, biće organizovan moto defile i rekreativna vožnja biciklima u Nacionalnom parku Kozara.

 Moto defile je planiran za 11 sati kada će članovi Moto kluba Otpisani zajedno sa gostima – predstavnicima drugih moto klubova krenuti ka Prijedoru. Kraj defila planiran je za 17 časova u festivalskoj zoni. Početak rekreativne vožnje biciklima planiran je za 12 časova na platou Benkovac, a planirana ruta je Benkovac – Mrakovica – Benkovac. Vožnja traje sve do 15 časova, nakon čega su planirane slobodne aktivnosti, uživanje u nestvarnom prirodnom ambijentu, te uvertira u (bogat) večernji program.

Sve spremno za 3. Nektar Puls Fest u NP Kozara (Foto: RTRS)

 - Sigurni smo da će 3. Nektar Puls Fest nadmašiti prethodne, ali i postaviti visoke standarde za sve naredne godine. Besplatan kamp, parking, prevoz iz Banjaluke i Prijedora, vrhunski muzički program, te prateći dnevni i drugi sadržaji za sve generacije čine (našu) festivalsku ponudu izuzetno atraktivnom. Nektar Puls Fest je mnogo više od festivala – to je priča koja se gradi i piše godinama, a uzevši u obzir nestvarni prirodni ambijent u kojem se održava, pred nama su (tek) godine u kojima ćemo ispisati novu tradiciju - ističe Dejan Stupar, PR menadžer festivala.

Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen (besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo dva izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Ove godine, za sve posjetioce Nektar Puls Festa biće organizovan besplatan prevoz iz Banjaluke i Prijedora. Besplatan prevoz biće organizovan u istim terminima tokom oba dana festivala: polasci iz Banjaluke su planirani za 18 i 19 sati sa stare autobuske stanice, dok je povratak planiran za 24 sata; polasci iz Prijedora su planirani za 18 i 19 sati sa terminala autobuske stanice, dok je povratak planiran za 24 sata. Dodatna pogodnost je i organizovan prevoz iz Prijedora u subotu, sa polaskom u 10 sati i povratkom u 16 sati.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba, na banjalučkom Trgu Krajine i u Studentskom centru "Nikola Tesla". Ulaznice su dostupne i u gradovima i opštinama širom Republike Srpske i BiH. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!