latinica  ћирилица
27/06/2019 |  13:42 | Autor: SRNA

Na graničnim prelazima uhapšeno pet lica koja potražuju sudovi

Na graničnim prelazima u BiH za tri dana otkriveno je i uhapšeno pet lica koja potražuju domaći sudovi, saopšteno je iz Granične policije.
Granična policija - Foto: dnevni avaz
Granična policijaFoto: dnevni avaz

Na graničnom prelazu Šamac danas je uhapšen državljanin BiH čiji su inicijali D.S. /46/, kojeg potražuje Opštinski sud u Kalesiji zbog teške krađe.

Na aerodromu Sarajevo, na letu iz Istanbula, uhapšen je dvadesetogodišnji A.B, kojeg potražuje Opštinski sud u Lukavcu zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja droge, te je predat službenicima Odjeljenja sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Pripadnici Јedinice granične policije aerodrom Tuzla juče su službenicima Sudske policije Doboj predali lice O.S. /61/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na letu iz Stokholma.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Orahovlje uhapšen je muškarac Ј.M. /28/, jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Ljubuškom radi izdržavanja kazne zatvora, a na prelazu Hum slobode je lišen muškarac Š.H. /57/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog šumske krađe.