latinica  ћирилица
06/07/2019 |  15:30 ⇒ 16:26 | Autor: Blic

Đoković zapjevao "200 na sat" i đuskao kao lud poslije trijumfa na Vimbldonu! (VIDEO)

Novak Đoković je poslije nove pobjede na Vimbldonu priredio kućnu žurku na kojoj je na sav glas pjevao poznate hitove, ali i zaigrao, na oduševljenje hiljada ljudi širom svijeta.

Đoković, koji je u šesnaestini finala najpoznatijeg grend slema eliminisao Poljaka Hurkača, riješio je da se u petak uveče opusti, imajući u vidu da mu slijedi slobodan vikend.

U subotu ne nastupa, a na najslavnijem turniru na svijetu nedeljom se ne igra, pa je riješio da igra on. I da zapeva.

U društvu Miljana Amanovića, fizioterapeuta, uključio je prenos uživo iz stana koji koristi dok je u Londonu, a tamo su oni ispunjavali želje pratilaca na društvenim mrežama.

Nakon što je uživao uz čuvene zvuke Alabine, uz koje je Nole pjevao i igrao, stigla je i jedna "narudžbina".

I to do od Dušana Borkovića, našeg automobiliste, koji je želio da čuje "200 na sat" Ivana Gavrilovića.

Nakon što je uz "Gangnam stajl" igrao kao da je u samom spotu prve numere koja je prebacila milijardu pregleda na Јutjubu, Nole je pustio hit iz 90-ih godina prošlog vijeka, a onda zapjevao.

Podsjetimo, Nole je đuskao i uz mnoge druge poznate melodije, nekoliko makednoskih, po jednu Valentinovu i Lepe Brene, a sve začinio na kraju riječima:"Mislim da smo ovim pokrili cijelu planetu! Osim prijatelja sa Kariba", rekao je nasmiani Novak, dodajući "Ovo je bio vrhunac dana. Bolje i od meča!"