latinica  ћирилица
09/07/2019 |  11:22 ⇒ 14:11 | Autor: RTRS

"Lešinari" se vraćaju na Gradski stadion u Banjaluci

Na sastanku Uprave FK Borac Banjaluka, na čelu sa predsjednikom kluba Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe "Lešinari" postignut je dogovor o povratku najvatrenijih pristalica Borca na tribine Gradskog stadiona, saopštio je banjalučki klub.
Lešinari Banja Luka (lesinari1987.net) -
Lešinari Banja Luka (lesinari1987.net)

Uprava i navijači su se dogovorili i da dosadašnji član Skupštine FK Borac Banjaluka, kao predstavnik navijača Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati tu funkciju i funkciju u Borcu, nego će predstavnici navijačke grupe "Lešinari" u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj skupštini, navodi se u saopštenju.

Iz kluba poručuju da su na ovaj način prevaziđene nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – "Lešinari", koje su dovele do "bojkota" od strane navijača, a sve zbog zajedničkog interesa, a to su Borac i Banjaluka.

Uprava Kluba u saopštenju poziva sve navijače i simpatizere Borca, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjaluci, tako u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK Borac, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem Borcu.

- Zajedničkim snagama za jak Borac, Banjaluku i Republiku Srpsku! - zaključuje se u saopštenju "velikana iz Platonove"