latinica  ћирилица
11/07/2019 |  18:15 | Autor: RTRS

Arlov u trodnevnoj posjeti Kosovu i Metohiji

Predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov na poziv rukovodstva opštine Zvečan i predsjednika Ivana Todosijevića prisustvovaće u Banjskoj kao predsjednik Odbora i počasni građanin Mitrovičkog okruga obilježavanju Dana opštine Zvečan, saopšteno je iz Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.
Milorad Arlov - Foto: SRNA
Milorad ArlovFoto: SRNA

U toku posjete u Kosovskoj Mitrovici razgovaraće sa projektantima i izvođačima o zavšetku kompletnog projekta, građevinske dozvole i praktičnom početku gradnje Dnevnog centra "Podrži me" u Kosovskoj Mitrovici za čiju izgradnju Odbor preko humanih lokalnih zajednica, preduzeća iz Republike Srpske i Kancelarije za Kosovo i Metohiju vlade Srbije obezbjeđuje sredstva za kompletnu izgradnju, navodi se u saopštenju.

Arlov će u Zubinom Potoku u subotu, 13. jula uručiti pomoć od 1.500 evra od grada Gradiške namjenjenu za opremanje OŠ "Јovan Cvijić". Pomoć će biti uručena direktoru škole Aleksandru Lazareviću.

Arlov će u nedjelju, 14. jula u manastiru Zočište prisustvovati obilježavanju slave Sveti vrači Kozma i Damjan, navedeno je u saopštenju.

Izvor: TV Most