latinica  ћирилица
14/07/2019 |  19:10 | Autor: SRNA

Zdravstveno stanje Kuzmića ohrabrujuće, ali veoma ozbiljno

Zdravstveno stanje košarkaša "Crvene zvezde" Ognjena Kuzmića je ohrabrujuće, ali i dalje veoma ozbiljno, saopšteno je iz Košarkaškog kluba "Crvena zvezda".

- Centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten je u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, nakon što je hitno transportovan iz Banjaluke helikopterom - navedeno je u saopštenju.

Iz Kluba su poručili da se u skladu sa preporukama ljekara još neće oglašavati detaljno o zdravstvenom stanju srpskog košarkaša.

- Košarkaški klub Crvena zvezda će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju - istaknuto je u saopštenju.

Klub je zahvalio ljekarima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu za izuzetno brzu reakciju, a svim ljudima dobre volje za iskazanu brigu za stanje njihovog igrača.

Košarkaš Crvene zvezde"Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima.

Kuzmić je zadobio prelome kostiju lica, vilice, otok mozga i nagnječenje grudnog koš, i nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju.

On je bio u džipu "porše" koji se jutros sudario sa "bmv" u kojem su bila dva muškarca, koji su zadobili lakše povrede.

Zajedno sa Kuzmićem bio je još jedan muškarac koji je teško povrijeđen i nalazi se na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.