latinica  ћирилица
24/07/2019 |  10:31 ⇒ 14:53 | Autor: RTRS

Na portalu BN poziv na ubistvo Dodika (FOTO)

Na portalu bijeljinske BN Televizije sinoć je objavljen tekst pod naslovom "Vukanović: Dodik se okružio papcima" u kome su preneseni dijelovi intervjua koji je za sarajevsko Oslobođenje dao Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a ispod teksta emitovani su i prijeteći i uznemirujući komentari, prenosi portal Infosrpska.
Portal bijeljinske BN televizije - Foto: SRNA
Portal bijeljinske BN televizijeFoto: SRNA

- U komentarima na taj tekst koji su objavljeni na portalu BN TV pušten je /u 20.31 čas/ i komentar autora pod pseudonimom "Romanija": "Vukane kapu ti skidam. Da ti bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti s čela RS i napaćenog naroda. Molim boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda" - navodi se u tekstu.

Foto: SRNA

Infosrpska navodi da je opšte poznato i svjetska je praksa da su mediji odgovorni za sve sadržaje koji se nalaze na njihovim portalima, posebno za ovakve prijeteće i uznemirujuće komentare, što još više dovodi u pitanje odgovornost ove medijske kuće kada se zna da ona godinama medijski satanizuje i kriminalizuje Milorada Dodika.

U međuvremenu je prijeteći komentar autora pod pseudonimom "Romanija" uklonjen.

Izvor: SRNA/RTRS