latinica  ћирилица
13/08/2019 |  17:52 ⇒ 14/08/2019 | 08:21 | Autor: RTRS

Tola kompani: Neprimjerena politizacija, požar u RAOP-u izazvan nesrećnim slučajem (FOTO)

Preduzeće Tola kompani smatra neprimjerenim pokušaje politizacije požara u RAOP-u, navodeći da je požar, prema nezvaničnim rezultatima istrage, izazvan nesrećnim slučajem.
Energoinvest - Foto: RTRS
EnergoinvestFoto: RTRS

- Na osnovu nezvaničnih rezultata istrage, pretpostavljamo da je do požara došlo usljed nesrećnog slučaja - nepažnje jednog od naših radnika, koji su u okviru svojih radnih zadataka i odgovornog odnosa između navedenih privrednih društava bili u hali koju je zahvatio požar i obavljali svoje redovne poslove. Međutim, s obzirom da istraga još uvijek nije završena, zbog ozbiljnosti situacije, visine štete, održavanja dobrih poslovnih odnosa i drugih posljedica požara - mi ćemo sačekati zvanične rezultate istrage, a potom ćemo zajedno sa poslovnim partnerima da definišemo međusobna prava i obaveze - navedeno je u saopštenju preduzeća Tola kompani.

Iz ovog preduzeća smatraju neprimjerenim pokušaje sticanja političkih poena na ovom slučaju i mole medije i političke subjekte da se uzdrže od svake aktivnosti koja im dodatno otežava situaciju.