latinica  ћирилица
22/08/2019 |  10:09 ⇒ 12:06 | Autor: RTRS

Gradiška: Sjekirom u glavu udario tasta

Goran Mirković /39/ iz mjesta Laminci u Gradišci sjekirom je udario u glavu Milana Mudrinića /57/ iz Gornje Suvaje u opštini Bosanska Krupa, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.
Policija - Foto: SRNA
PolicijaFoto: SRNA

Fizičkom napadu u mjestu Brezik-Laminci sinoć u 22.15 časova prethodio je verbalni sukob.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Biljana Marković, koja je izvršila uviđaj sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška, naložila je preduzimanje istražnih radnji i mjera na utvrđivanju okolnosti, a sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će biti korišteni u vještačenju i krivičnom postupku.

Izvor Srpskainfo iz istrage otkrio je da je slučaj policiji prijavio uhapšeni zet.

- U prijavi se navodilo da je tast prvo napao zeta, te da je ovaj u samoodbrani uzvratio i sjekirom u glavu udario Milana M. - objasnio je izvor iz istrage.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć i zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Iz UKC-a je saopšteno da je pacijent M.M. /57/ primljen sa teškom povredom glave i da je u komi, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, te da su sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem neizvjesne.