latinica  ћирилица
09/09/2019 |  16:04 ⇒ 16:06 | Autor: SRNA

Radojičić održao konsultacije sa SP-om o razvoju Banjaluke (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić razgovarao je danas sa delegacijom Gradskog odbora SP-a o planovima i prioritetima razvoja Banjaluke do 2025. godine u okviru serije konsultacija sa predstavnicima političkih partija, civilnog sektora i mjesnih zajednica.
Razgovori o prioritetima razvoja Banjaluke (foto: facebook.com/mrradojicicigor) -
Razgovori o prioritetima razvoja Banjaluke (foto: facebook.com/mrradojicicigor)

Radojičić je istakao da je SP, kao važan član koalicije, predlagač niza važnih projekata od kojih se neki realizuju i ove godine.

- Danas smo otvorili niz važnih pitanja od socijalne politike, infrastrukture do razvoja turističke i kulturne ponude grada, što će dovesti do koncipiranja širokog razvojnog programa za naredni, duži period - rekao je novinarima Radojičić nakon sastanka.

On je naveo da je gradska administracija u proteklom periodu pripremila niz strateških dokumenta, uključujući i Strategiju razvoja Banjaluke za idućih 10 godina, ali i da je potrebno da se dodatno razmotre prioriteti za naredni period.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Goran Selak izrazio je podršku Radojičiću za djelovanje i u budućem periodu.

- Važno je da se uvažavaju stavovi partnera, naši prijedlozi i kritike. Radojičić ima apsolutnu podršku naše partije jer je vidljivo da se grad razvija, ide naprijed i da se Banjaluka gradi - rekao je Selak.