latinica  ћирилица
22/09/2019 |  11:03 ⇒ 11:03 | Autor: SRNA

Infosrpska: Rasulo na BN televiziji

Bijeljinska BN televizija ovih dana našla se u velikim problemima pošto je sedam zaposlenih napustilo ovu medijsku kuću, a program sada moraju da vode i uređuju priučeni novinari i voditelji, piše portal Infosrpska.
BN Televizija (Foto: argumenti.rs) -
BN Televizija (Foto: argumenti.rs)

- Ovu televiziju poslednjih dana napustili su Goran Gajić, voditelj Dnevnika i emisije 'Izazovi', Teodora Tomanić, voditelj Јutarnjeg programa, Nataša Miletić, novinar, Željko Dimitrić, grafička obrada, Dalibor Lujić, iz IT sektora, Daliborka Gajić i kuvarica - navodi se u tekstu.

Prema pisanju ovog portala, više je razloga zbog kojih radnici napuštaju BN televiziju.

- Јedan od osnovnih i dominantnih razloga je neslaganje sa uređivačkom politikom ove kuće koja sav svoj program godinama usredsređuje na kritiku aktuelne vlasti u Republici Srpskoj. To je, kako je rekao jedan od novinara koji je napustio BN televizija, prevršilo svaku mjeru - ističe se u tekstu.

Infosrpska saznaje da su odlazak sa BN televizije najavili još neki od zaposlenih.

- Vlasnika BN televizije Vladu Trišića ova vijest zatekla je u jednoj od njegovih kuća u Americi, pa se brzo morao vratiti u Bijeljinu kako bi pokušao da održi normalno funkcionisanje televizije - navodi se u tekstu.