latinica  ћирилица
23/09/2019 |  12:56 ⇒ 13:33 | Autor: SRNA

Premijer Srpske u Kotor Varošu: Zadovoljan sam stanjem u OO SNSD

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da vjeruje da će se pozitivni rezultati Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš vidjeti i na predstojećim lokalnim izborima.
Radovan Višković sa predstavnicima OO SNSD Kotor Varoš - Foto: SRNA
Radovan Višković sa predstavnicima OO SNSD Kotor VarošFoto: SRNA

Višković, koji je predsjednik Vlade Republike Srpske, danas je razgovarao sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a o realizovanim aktivnostima na području Kotor Varoša, koje je finansirala Vlada i o pripremama za lokalne izbore naredne godine.

- Zadovoljan sam stanjem u Opštinskom odboru i aktivnostima koje su urađene na jačanju stranke, a vjerujem da će se pozitivni rezultati vidjeti na lokalnim izborima - dodao je Višković.

Predsjednik Opštinskog odobora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić upoznao je Viškovića o činjenici da je ova stranka na proteklim parlamentarnim izborima bila vodeća politička opcija.

Kušljić je istakao da je Vlada Srpske u prošloj godini uložila oko 700.000 KM u brojne infrastrukturne projekte na području Kotor Varoša.

- Upoznali smo premijera sa dinamikom radova na projektima koje je finansirala Vlada Srpske, a takođe i sa činjenicom da spremno dočekujemo predstojeće lokalne izbore u namjeri da ostanemo najjača politička stranka na području opštine - zaključio je Kušljić.