latinica  ћирилица
29/09/2019 |  19:58 ⇒ 21:56 | Autor: RTRS

Izvlačenje dobitnika nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji" (FOTO)

U RTV Domu u direktnom prenosu na našem programu, izvlače se nagrade drugog kruga u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji".
Nagradna igra - "10 računa izbroji i stan osvoji" - Foto: RTRS
Nagradna igra - "10 računa izbroji i stan osvoji"Foto: RTRS

Prenos nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji" možete gledati na našem programu i portalu i FB stranici.

Večeras će biti dodjeljen drugi stan. Riječ je o dvosobnom stanu, površine 60,14 metara kvadratnih, koji se nalazi u novogradnji, u Ulici Karađorđeva 79.

Podsjećamo da u izvlačenju učestvuju sve do sada pristigle koverte, a biće podijeljene i robne nagrade, odnosno vaučeri.

Takođe, u izvlačenju učestvuju i sve koverte iz prvog kruga.

U izvlačenju večeras biće podijeljene i robne nagrade, odnosno vaučeri.

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima Bingo d.o.o. Tuzla u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM.

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM.

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 1.000 KM.

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000 KM.

Važno je napomenuti da koverte i dalje možete slati na adresu nagradne igre 10 računa izbroji i stan osvoji sve do 13. oktobra, jer će Pošte Srpske svakog petka dostavljati pristigle koverte.

Ovdje možete pogledati i dobitnike nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji" prvog kruga.