latinica  ћирилица
05/10/2019 |  14:02 ⇒ 14:04 | Autor: RTRS

TLZP: Dominacija Željka Šašića i Kneza

Peta, jubilarna sezona šoua "Tvoje lice zvuči poznato" donosi nam dobro poznate takmičare koji će još jednom odmjeriti snage na sceni, imitirajući druge poznate ličnosti.
TLZP: Željko Šašić kao Šaban Šaulić (Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović) -
TLZP: Željko Šašić kao Šaban Šaulić (Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović)

U "All star" sezoni učestvuju pobednici prve i treće sezone, Ana Kokić i Danijel Kajmakoski, zatim ranije petoplasirani Knez i Ivana Peters, "treća mjesta" Edita Aradinović, Katarina Bogićević i Aleksa Јelić, kao i Keba, Nenad Pagonis i Željko Šašić. Iako nastupaju zasebno, podijeljeni su u timove po sezonama u kojima su zajedno učestvovali, pa prvi tim čine Ana i Aleksa, drugi Katarina i Keba, treći Ivana i Daniel, četvrti Edita i Nenad, a peti, nazvan "miljenici produkcije", Knez i Željko.

Pobjednik prve epizode je Željko sa imitacijom Šabana Šaulića, koji je i ekipno pobijedio sa Knezom koji je po glasovima bio drugi. Nagradu od 1.000 evra namijenili su kardiologiji KBC "Zemun".

U ulozi voditeljke opet je Marija Kilibarda, a stalni žiri čine Dubravka Mijatović, Uroš Đurić, Dušan Alagić, dok im se u prvoj epizodi pridružila Goca Tržan.

"Maskota šoua", kako samu sebe naziva, Ana Kokić nastupila je prva i opet pjevala pjesmu pjevačice Pink, koja joj je donijela pobjedu u prvoj sezoni. Ovoga puta na repertoaru je bila "What about us", a Ana je održala visok standard na koji nas je navikla - ova žena pjeva i kada visi sa obruča, i kada kleči, i dok đuska, rođena je za ovaj šou! To nije sprečilo Mariju da je prozove čim joj se pridružila!

- Ana, pet-šest godina smo na ovoj sceni, ništa nisi porasla - rekla je Marija kroz smijeh.

Dragan Kojić Keba, u haljini sa šljokicama, pjevao je "Gas, gas" i "Tridesete" svoje snahe Severine Kojić! Sam je sebe nazvao "Keberina", a njoj poručio - "snajka, izvini"... A onda se spustio sa plafona, odbacio suknju, pokazao crveni šortsić, digao nogu na vrata kabrioleta na sceni i zapjevao "ljulja se kabina, turbo je mašina"!

Lady Gagu i Bredlija Kupera dočarali su Ivana Peters i Nenad Pagonis, jedini učesnik ove sezone koji nije profesionalni pjevač. Pjevali su, naravno "Shallow" i dočarali "onu" hemiju između pjevačice i glumca.

Edita Aradinović izvela je pjesme "Feugo" i "Dancing" vatrene grčke pjevačice po imenu Eleni Fureira. Iako joj je žiri rekao da izgleda neustrašivo, priznala je da je "glavni tremaroš TLZP-a".

Knez nema problema sa tremom, ali ima sa štiklama, koje je obuo i Aleksa Јelić pa su zajedno imitirali Zoricu Brunclik i Vesnu Zmijanac u mješavini nekoliko pjesama. Knez je apsolutno briljirao, od maske, preko pokreta, sve do fantastično "pogođenog" glasa, pa čak i dikcije Zorice Brunclik!

Daniel Kajmakoski pjevao je pjesmu iz filma "Najveći šoumen" Hjua DŽekmena, ali najveće emocije izazvao je Željko Šašić koji je imitirao Šabana Šaulića, koji je preminuo početkom ove godine.

Posljednja je nastupila Katarina Bogićević kao Madona, uz plesače, vrelu koreografiju i "EXpress yourself". I taman je Uroš zaustio "oka nisam skidao sa tebe", kad se Katarina postidjjela - "kad sam bila mala, ja sam bila zaljubljena u njega kao Anđela u filmu"!

U narednoj epizodi, Ana će biti Buba Koreli, Danijel Tejlor Svift, Keba će biti Zdravko Čolić, Katarina Željko Bebek, Pagonis DŽamirokvaj, Aleksa će biti Brendon Јuri, Edita Halsey, Ivana Halid Bešlić, Knez će biti DŽejson Derulo, a pobjednik Željko će imitirati Maju Berović.

Izvor: mondo.rs