latinica  ћирилица
05/10/2019 |  16:03 ⇒ 17:30 | Autor: SRNA

Zvaničnici Srpske čestitali Nosoviću

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala novoizabranom predsjedniku Saveza logoraša Republike Srpske Anđelku Nosoviću izbor na ovu funkciju i poručila da će institucije Srpske i Savez nastaviti da rade na unapređenju položaja njegovih članova.
Republika Srpska - Foto: RTRS
Republika SrpskaFoto: RTRS

Cvijanovićeva je poželjela Nosoviću da u predstojećem mandatu svojim zalaganjem i angažmanom uspješno vodi Savez, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

- Institucije Republike Srpske i Savez logoraša nastaviće i dalje zajedno da rade na unapređenju položaja članova Saveza u društvu, rješavanju njihovih problema i poboljšanju životnog standarda. Јoš jednom Vam čestitam izbor za predsjednika Saveza logoraša Republike Srpske i srdačno Vas pozdravljam - navedeno je u čestitki Cvijanovićeve.

Čestitke Nosoviću uputio je i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i poručio da će nastaviti da zajedno rade na poboljšanju položaja logoraša.

- U ime Vlade i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsjednika Saveza logoraša Srpske, čiji članovi daju veliki doprinos u svjedočenju o stradanju našeg naroda u ratnim dejstvima. Vlada, zajedno sa Savezom logoraša, nastaviće sa radom na poboljšanju položaja i unapređenju kvaliteta života logoraša - navedeno je u Viškovićevoj čestitki.

Višković je poželio Nosoviću mnogo uspjeha na funkciji predsjednika Saveza logoraša i nastavak dobre saradnje sa Vladom Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Anđelko Nosović iz Banjaluke izabran je danas za novog predsjednika Saveza logoraša Republike Srpske.