latinica  ћирилица
09/10/2019 |  08:33 ⇒ 08:40 | Autor: SRNA

Promocija turističke ponude Srpske u Italiji

Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turistički potencijal Srpske na Međunarodnom sajmu turizma "TTG inkontri", koji će biti otvoren danas u Riminiju, u Italiji.
Sajam turizma u Riminiju (Foto: ttgitalia.com) -
Sajam turizma u Riminiju (Foto: ttgitalia.com)

Imajući u vidu navike gostiju sa ovog tržišta, fokus promotivnih aktivnosti biće usmjeren na ponude avanturističkog turizma i siti brejk destinacija, a akcenat će biti i na promociji turističke ponude Olimpijskog centra "Јahorina", saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Turistička organizacije Republike Srpske predstaviće sveukupnu turističku ponudu - destinacije aktivnog odmora, siti brejk ture, kratke odmore sa posjetama kulturno-istorijskim znamenitostima.

Na zajedničkom štandu turističke agencije "Fortuna turs" iz Mostara, Turistička organizacija Srpske predstaviće ponude nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade koje su zastupljene u ljetnim mjesecima, te ponudu banjskog turizma, kao i sadržaje Hercegovine, Trebinja i Višegrada sa Andrićgradom.

Prošle godine na Sajmu je bilo oko 72.000 posjetilaca, 2.550 izlagača iz više od 90 zemalja, kao i više od 750 novinara, te 300 blogera.

Organizatori ove godine očekuju još više izlagača i posjetilaca, kao i predstavnika medija.