latinica  ћирилица
15/10/2019 |  20:08 | Autor: RTRS

Žunić: Republika Srpska talac BiH (FOTO)

Član Predsjedništva SNSD-a Igor Žunić rekao je da je Republika Srpska talac BiH i da ovakva BiH ne funkcioniše.
Igor Žunić - Foto: RTRS
Igor ŽunićFoto: RTRS

- Izborna volja građana Republike Srpske se mora poštovati. Znamo da su izborni gubitnici iz SDS-a i PDP-a sarajevskoj čaršiji povoljan partner, ali oni ne odražavaju volju stanovnika Republike Srpske. Republika Srpska je talac BiH, vidimo svi da ovakva BiH ne funkcioniše da je ovo "nazor" država, pitanje je do kad će ovo ovako opstajati - izjavio je Žunić prilikom posjete Opštinskom odboru SNSD-a Istočna Ilidža.

Foto: RTRS

Žunić je izrazio zadovoljstvo što je došlo do formiranja nove skupštinske većine u Skupštini opštine Istočna Ilidža predvođene SNSD-om, istakavši da je na novoizabranim funkcionerima velika odgovornost.

- Nakon uspješno održanog radnog sastanka na kojem su me članovi odbora upoznali sa trenutnim aktivnostima, mogu slobodno reći da ovi ljudi imaju jasni viziju i realne planove te konkretne programe koje je moguće realizovati kroz novu skupštinsku većinu. Svjesni su velikih izazova koji su pred njima, ali su u potpunosti spremni da im odgovore i ubijeđen sam da ovaj entuzijazam znači sigurnu pobjedu SNSD-a na narednim lokalnim izborima i da će Istočna Ilidža konačno dobiti načelnika iz SNSD-a - naglasio je Žunić.