latinica  ћирилица
16/10/2019 |  16:01 ⇒ 20:01 | Autor: RTRS

Sutra u Istočnom Sarajevu sjednica Vlade

Vlada Republike Srpske razmatraće sutra, na sjednici u Istočnom Sarajevu, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Republici Srpskoj.
Sjedište Republike Srpske u Istočnom Sarajevu - Foto: klix.ba
Sjedište Republike Srpske u Istočnom SarajevuFoto: klix.ba

Na dnevnom redu je i Prijedlog strategije za borbu protiv sajber kriminaliteta u Republici Srpskoj od 2020 do 2024. godine.

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i Informaciju o realizaciji aktivnosti na rekonstrukciji, dogradnji/izgradnji i opremanju Tehničko-ekonomskog bloka Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci i Informaciju o projektu "Otvoreni regionalni fond za Јugoistočnu Evropu - Implementacija sporazuma za biodiverzitet".

Vlada bi trebalo da razmatra i Informaciju o potrebi privremene odgode naplate poreskih obaveza banjalučkom Ženskom košrakaškom klubu Orlovi, te Informaciju o potrebi privremene odgode naplate poreskih obaveza Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine.

Na dnevnom redu 42. sjednice Vlade je i Izvještaj o sprovedenom nadzoru o načinu trošenja sredstava boravišne takse u 2018. godini.

Sjednica će biti održana u 11.00 časova, nakon čega će premijer Srpske Radovan Višković održati konferenciju za medije, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.