latinica  ћирилица
22/10/2019 |  12:13 | Autor: RTS

Mrkela: Totenhem je najjači tim u grupi, ali se ne predajemo

Uoči duela Totenhema i Crvene zvezde u okviru trećeg kola Lige šampiona, sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela poručio je da misli da je Totenhem najjači tim u grupi, ali da je ekipa u Englesku otišla sa željom i vjerom u dobar rezultat.

Operativac najtrofejnijeg srpskog kluba ističe snagu rivala, ali ne gubi nadu da njegov tim može do dobrog rezultata u Londonu.

- Igraćemo protiv jednog velikog protivnika, finaliste Lige šampiona iz prošle sezone. Po meni Totenhem je najjača ekipa u našoj grupi - kaže Mrkela.

- Јeste u krizi rezultata, ima posljednjih nekoliko mjeseci zaista velikih problema, ali čuli smo i njihovog trenera i igrače, koji žele pobjedu protiv Zvezde i izlazak iz te krize, i da dobiju samopouzdanje. Mi smo motivisani, i ovaj stadion, i protivnik i Liga šampiona motivišu da igramo dobro. Mislim da smo na dobrom putu u poslednjih nekoliko godina, i ova utakmica biće velika prilika za nas da pokažemo da smo dostojni Lige šampiona i da možemo nešto više da uradimo od samog učestvovanja - rekao je Mrkela.

Ključan će biti način na koji će ekipa ući u meč.

- Mislim da će odlučujuće biti koliko ćemo mi otresito ući u ovu utakmicu. Isto tako mislim da imamo kvalitet i da možemo na neki način da se suprotstavimo Totenhemu - dodao je sportski direktor tima iz Beograda.

Oni su naravno favoriti, izraziti favoriti. Ali kažem, ako uđemo otresito, imamo razloga za to, da prikažu jednu zaista dobru utakmicu, zaključio je Mrkela iz Londona.