latinica  ћирилица
23/10/2019 |  12:13 ⇒ 13:35 | Autor: klix.ba

Putnik na letu iz Tuzle unio u avion nož dug 20 centimetara i gulio jabuku

Tokom leta na realciji Tuzla-Vaksjo dogodio se incident kada je jedan muškarac izvadio nož dužine 20 centimetara i počeo sa guli jabuku.

Slučaj je prijavio jedan od putnika, a prijava je upućena i komandiru Terenske kancelarije za bezbjednost aerodroma Granične policije BiH.

Kako Kliks saznaje, s ovim slučajem koji se dogodio još 7. oktobra, javnost do sada nije bila upoznata pa se postavlja pitanje da li je riječ o zataškavanju ovog incidenta.

Kako je potvrđeno za ovaj portal, postoji sačuvan snimak KDZ pregleda torbe na kojoj se vidi nož u torbi navedenog putnika.

Trenutno se ispituju okolnosti propusta Terenske kancelarije za bezbjednost aerodroma Granične policije BiH, a o svemu je obaviješteno i Ministarstvo bezbjednosti BiH.

Ranije ove godine zabilježen je još jedan incident i to na letu iz Sarajeva za Beč, kada je pripadnik Granične policije BiH Elvedin Јusić ušao pijan u avion. On je u avion unio četiri limenke piva i uz teško narušavanje ugleda institucije doveo u pitanje operaciju izručenja jedne osobe za koju je bio nadležan.