latinica  ћирилица
04/11/2019 |  12:36 | Autor: RTS

Totenhem bez napadača dolazi u Beograd?

Napadač i kapiten Totenhema Hari Kejn propustio je nedjeljni meč Premijer lige protiv Evertona, dok je Koreanac Son u depresiji nakon što je na istom meču slomio nogu Portugalcu Andreu Gomešu.

Engleski reprezentativac je nije putovao sa ekipom u Liverpul, i propustio je remi Spursa protiv Evertona od 1:1.

Totenhem se nije zvanično oglašavao povodom Kejnovog odsustva, ali kako prenose mediji na Ostrvu u pitanju nije povreda već bolest, koja je omela sjajnog napadača da bude u konkurenciji za tim.

S tim u vezi, neizvjestan je i njegov nastup i put za Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi u meču četvrtog kola Lige šampiona (srijeda 21.00).

Ni drugi ubojiti dio napada kluba iz Londona nije bez problema.

Son Hjongmin je meč protiv "karamela" završio prije vremena, pošto je zbog oštrog starta u 79. minutu, koji je rezultirao lomom noge Andrea Gomeša, opravdano dobio crveni karton.

To je vidljivo teško palo Sonu, koji je držeći se za glavu i sa suzama u očima pratio ukazivanje pomoći i kasnije odnošenje sa terena portuglaskog centarfora. 

- Son je u užasnom stanju, ne prestaje da plače. Nije on kriv, jedan je od najboljih ljudi koje možete da upoznate - rekao je medijima Sonov saigrač Dele Ali.

Tu mukama Maurisija Poketina pred dolazak u Srbiju nije kraj.

Meč u ligi propustio je i Јan Vertongen, u sastavu nije bilo ni dvostrukog strijelca iz prvog meča Totenhema i Zvezde u Londonu Erika Lamele, dok je od ranije zbog povrede lakta van stroja i prvi golman Ugo Loris.