latinica  ћирилица
05/11/2019 |  19:39 | Autor: BETA

Poćetino: Došli smo u Beograd po tri boda

Trener fudbalera Totenhem Maurisio Poćetino rekao je da njegova ekipa u predstojeći meč protiv Crvene zvezde ulazi s velikim poštovanjem prema rivalu.

On je istakao i da za cilj ima osvajanje tri boda.

- Zvezdu izuzetno poštujemo, ali nama je cilj da odigramo najbolje moguće, pogotovo na stadionu koji to traži od nas. Vjerujem da će biti velika borba, jer će i atmosfera biti takva - rekao je Poćetino novinarima u Beogradu.

Totenhem će sutra gostovati u Beogradu ekipi Crvene zvezde u četvrtom kolu Lige šampiona.

- Mislim da je za svakoga dolazak na ovaj stadion nova situacija. Čuli smo mnogo toga o ovom stadionu i atmosferi koja se pravi. Znamo da Zvezda znatno bolje igra pred svojim navijačima. Gledali smo i kako je Liverpul prošao ovdje prošle godine, a oni su jedna od najboljih ekipa u Evropi - kazao je Poćetino.

Na pitanje koliko je bitna sutrašnja utakmica za njegovu ekipu, s obzirom na to da u prvenstvu Engleske nisu u zavidnoj situaciji, kao ni u Ligi šampiona, Poćetino je naglasio da je osvajanje tri boda prioritet.

- Vrlo je teško poslije izgubljenog finala u Ligi šampiona vratiti ekipu na isti nivo. Јuventus je bio u sličnoj situaciji 2016. godine, a najbolji su tim u Italiji. Sa nama je isto tako - rekao je trener Totenhema.