latinica  ћирилица
05/11/2019 |  23:16 ⇒ 23:23 | Autor: B92

Ajaks ispustio tri gola prednosti

Četvrto kolo Lige šampiona otvoreno je pobjedom Lajpciga u Rusiji i remijem Barselone i Slavije iz Praga, a ostatak je donio nevjerovatan rasplet.
Liga šampiona - Foto: Getty Images
Liga šampionaFoto: Getty Images

Najzanimljiviji meč odigrao se u Londonu gdje su Čelsi i Ajaks odigrali 4:4 u jednoj od najluđih utakmica u elitnom fudbalskom takmičenju.

Na stadionu "Stamford bridž" gledali smo nevjerovatnu utakmicu u kojoj je domaći tim uspio da se vrati iz 1:4, i u kojoj su gostujućem timu isključena dva fudbalera u jednom napadu. 

Ekipa Valensije je nakon preokreta savladala Lil sa 4:1. 

Borusija iz Dortmunda napravila je veliki preokret protiv Intera iz Milana. Na poluvremenu su Nijemci gubili 2:0, ali su u drugom periodu igre postigli tri gola za
potpuno ekstazu navijača na Vestfalenu.

Inter je poveo golovima Martinesa i Vesina, međutim Dortmund preko Hakimija, koji je mrežu tresao u 51. i 77, i Brandta dolaze do potpunog preokreta.

Liverpul je pred domaćom publikom savladao Genk teže nego što se očekivalo. Aktuelni šampion Evrope slavio je rezultatom 2:1, a pobjedonosni gol postigao je Okslajd-Čemberlen u 53. minutu.

U drugom meču grupe E Salcburg je uzeo bod Napoliju u Italiji (1:1). Gol za goste postigao je Haland u 11. minutu s bijele tačke, dok je jedini strijelac za Napoli bio Hirving Lozano u 44. minutu.

Fudbaleri Liona savladali su Benfiku sa 3:1 u četvrtom kolu grupe G. Francuska ekipa došla je do veoma važna tri boda i sada se nalaze na drugom mjestu sa sedam bodova.

Golove za Lion postizali su Anderson u 4, Depaj u 33. i Traore u 89. minutu. Јedini strijelac za goste bio je Haris Seferović u 78. minutu.