latinica  ћирилица
06/11/2019 |  15:07 ⇒ 17:23 | Autor: RTRS

Preminuo Nenad Kesić, bivši poslanik NSRS

Nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Kesić iznenada je preminuo u 69. godini.
Nenad Kesić - Foto: RTRS
Nenad KesićFoto: RTRS

Telegram saučešća uputila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Svojim radom i zalaganjem dao je doprinos jačanju najvišeg zakonodavnog organa Republike Srpske i ostaće upamćen kao poštovan i uvažen poslanik.

Kesić će biti sahranjen u petak, 8. novembra na porodičnom groblju u Elezagićima.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je saučešće porodici Nenada Kesića, te istakao da je ovaj nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Srpske.

- Njegov odlazak nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike - navodi Višković u telegramu saučešća.

Višković ističe da je sa tugom primio vijest o smrti Nenada Kesića, nekadašnjeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iskrenog i predanog saradnika.

- Nenad Kesić je, svojim profesionalnim angažmanom i braneći interese Republike Srpske, ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Republike Srpske - napomenuo je Višković.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je povodom smrti bivšeg narodnog poslanika Nenada Kesića uputio iskreno saučešće porodici.

- U teškim trenucima koji su zadesili porodicu Kesić, izražavamo poštovanje i saosjećamo sa njegovima najbližima, prijateljima i poštovaocima - napisao je predsjednik Čubrilović u telegramu, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.