latinica  ћирилица
07/11/2019 |  21:10 | Autor: B92

LASK sa 4 gola "častio" PSV, Kostić strijelac u porazu Ajntrahta

Fudbaleri LASK–a su sa ubjedljivih 4:1 pobijedili holandski PSV, dok je Standard u Liježu sa 2:1 savladao ekipu Ajntrahta.

Fantastičan meč smo gledali u Lincu, gdje je ekipa LASK–a poslije velikog preokreta ubjedljivo pobijedila veliki PSV rezultatom 4:1, iako je PSV na poluvremenu imao gol prednosti.

Do prednosti su došli zahvaljujući Švabu koji je u 5. minutu iz jedanaesterca postigao pogodak, da bi se u nastavku desila prava "ludnica".

Prvo je LASK izjednačio preko Ranfla, da bi samo četiri minuta kasnije Frizer donio preokret, a Klaus sa svoja dva gola "zakucao" PSV i austrijski predstavnik je upisao veliku pobjedu rezultatom 4:1.

Srpski reprezentativac Filip Kostić bio je strijelac jedinog gola Ajntrahta iz Frankfurta u remiju sa Standardom u Liježu, koji je završen rezultatom 1:1. Standard je poveo golom Vanhojzdena u 56. minutu, a Kostić je u 65. minutu postigao gol iz slobodnog udarca i donio izjednačenje.

Ipak, Lestijen je u sudijskoj nadoknadi uspio da "ošamari" fudbalere Ajntrahta, pošto je u 94. minutu utakmice postigao gol kojim je Standard upisao sva tri boda.

Sevilja je bila veliki favorit na ovom meču u Luksemburgu i poslije prvih 45 minuta utakmica je već bila riješena, pošto je gostujući sastav postigao čak četiri gola i "ovjerio" prolaz u narednu rundu.

U nastavku, Didelanž je "pokazao" zube, uspjeli su da odbrane čast i postignu dva gola, dok je El Hadadi kompletirao svoj het-trik za pobjedu Sevilje 5:2. Јedini meč na kom nije bilo golova, odigran je između Lugana i Malmea.