latinica  ћирилица
08/11/2019 |  09:40 ⇒ 10:41 | Autor: SRNA

Dodik čestitao slavu preduzeću Tehnički remont Bratunac

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu - Mitrovdan većinskom vlasniku preduzeća Tehnički remont Bratunac Slavenu Ristiću i svim zaposlenim, kao i otvaranje novog proizvodnog pogona u kojem će zaposlenje dobiti 26 radnica.
Milorad Dodik - Foto: SRNA
Milorad DodikFoto: SRNA

- Izražavam zadovoljstvo činjenicom da Republika Srpska ima kompaniju kao što je 'Tehnički remont Bratunac' i poslovne ljude poput Slavena Ristića, koji svake godine šire proizvodnju - istakao je Dodik.

On je naglasio da rad ove kompanije ima veliki značaj za Republiku Srpsku i BiH, s obzirom na to da se za Remontni zavod Bratunac čulo širom svijeta, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Vaše preduzeće ima kvalitetne strane kupce, što je veoma bitno za cijelu regiju i za sve nas, jer zajedno šaljemo poruku da je Republika Srpska mjesto u koje vrijedi investirati. Posebno je značajno da ste zaposlili nove ljude i na taj način doprinosite da ostanu u Bratuncu i Republici Srpskoj - navodi se u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH izrazio je žaljenje što danas nije u mogućnosti da prisustvuje obilježavanju krsne slave i otvaranju pogona zbog ranije preuzetih obaveza.

- Јoš jednom čestitam Vama i svim zaposlenim krsnu slavu i otvaranje novog pogona i želim vam mnogo uspjeha u daljem radu - poručio je Dodik u čestitki.

Preduzeće Tehnički remont Bratunac obilježiće danas krsnu slavu - Mitrovdan i otvoriti novi proizvodni pogon u koji je uloženo više od milion KM, a gdje će biti zaposleno 26 radnica.