latinica  ћирилица
08/11/2019 |  12:11 | Autor: Agencije

Suma: Pokušali smo na kontru, nije išlo

Fudbaleri Partizana još imaju šanse da se plasiraju u nokaut fazu Lige Evrope.
Sejduba Suma - Foto: RTS
Sejduba SumaFoto: RTS

Uprkos porazu od Mančester Јunajteda na Old Trafordu od 3:0, crno-bijeli su u igri ako protiv Astane i AZ Alkmara ostvare pobjede do kraja takmičenja u L grupi.

Izabranici Save Miloševića nisu uspjeli da zatresu mrežu Јunajtedu, a Sejduba Suma je rekao da ima utisak da je Partizan morao da odigra bolje.

- Hvala navijačima na podršci. Vidjeli ste svi kako se kretala utakmica, znali smo da igramo protiv jakog tima Mančestera. Njihov teren, znali smo da će biti teško, ali pokušali smo da igramo svoju igru. Prije svega, da ih zaustavimo u napadima i igramo iz kontre. Nismo usp,eli da to uradimo onako kako je trener od nas zahtijevao. Ipak, dali smo sve od sebe - izjavio je Suma.

Milošević je od brzonogog napadač u ovom meču tražio da igra po desnoj strani, dok je Asano bio lijevo.

- Pričao sam o tome sa trenerom, pitao me je mogu li tako da pomognem timu. Rekao sam mu da mogu, jer sam tako igrao povremeno i prošle sezone. Zato sam pokušao. Potreban nam je svaki igrač, da svako na terenu uradi ono što trener traži od njega. Dao sam sve od sebe, mislim da su svi naporno radili na ovoj utakmici - zaključio je napadač Partizana.