latinica  ћирилица
08/11/2019 |  17:29 ⇒ 20:56 | Autor: RTRS

DNS obilježio krsnu slavu

Krsnu slavu Mitrovdan, obilježio je i DNS. Slavlju su prisustvovali brojni članovi i ugledne ličnosti iz javnog života Republike Srpske, kao i prijatelji iz drugih političkih stranaka.

Predsjednik ove stranke Marko Pavić, poručio je da će DNS ostati na putu jačanja Republike Srpske sa čovjekom kao okosnicom i raditi ono što će svakom pojedincu i svakom čovjeku Srpske donijeti dobro.

- Poslije turbulentnih dešavanja i kada su mnogi mislili da DNS - a neće biti, mi smo sada jači i snažniji i ubjeđeniji da treba istrajati na ovom putu - poručio je Marko Pavić, predsjednik DNS-a.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je slavu i poručio da je DNS dugo godina partner .Želi nastaviti saradnju po svim pitanjima zbog jačanja i razvoja Republike Srpske i daće podršku daljem razvoju DNS-a.

- Dokazali smo se kao stabilna i snažna koalicija koja je u teškim i turbulentnim vremenima opšteg napada na Republiku Srpsku i prenosa njenih nadležnosti zajedničkim naporima zaustavila te tendencije i dovela do toga da Srpska sada ima svoju konturu - istakao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Obilježavanju krsne slave DNS-a prisustvovalo je rukovodstvo i članovi te stranke, te predstavnici drugih političkih partija, diplomatskog kora i javnog života.