latinica  ћирилица
14/11/2019 |  09:48 ⇒ 09:50 | Autor: RTRS

Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbanka Banjaluka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Masterkard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.
Nemanja Šućur (Foto: Sberbanka Banjaluka) -
Nemanja Šućur (Foto: Sberbanka Banjaluka)

Sve što je bilo potrebno za učešće u nagradnoj igri su Masterkard platne kartice Sberbanke Banjaluka, koje je bilo potrebno koristiti u u mjesecu oktobru.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre je izvršeno kompjuterski, slučajnim odabirom 12. novembra 2019. godine, a od strane nezavisne komisije. Klijenti Sberbanke Banjaluka su imali priliku da pored putovanja u Moskvu osvoje i i druge vrijedne nagrade: dva Soni televizora ( 55“ 4K Android ) i dva Samsung Galaks S10+ telefona.

Glavnu nagradu, putovanje za dvoje u grandioznu Moskvu osvojio je klijent Nemanja Šućur iz Banjaluke.

Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbanke Banjaluka uručila je vaučer za putovanje u Moskvu za dvije osobe srećnom dobitniku, i poželjela mu da uživa u čarima ovog predivnog ruskog grada.

- Želim da se prije svega zahvalim za ovu sjajnu nagradu. Sberbanka Banjaluka je i ovaj put dokazala da je jedna od najboljih banaka i da treba koristiti njihove proizvode i usluge. Dan prije vijesti da sam osvojio ovo putovanje, postao sam otac, tako da ovih dana u našem domu vlada dvostruka radost. Radujem se posjeti najvećem i najljepšem gradu Rusije - izjavio je pri preuzimanju nagrade Nemanja Šućur.

Masterkard kartice Sberbanke Banjaluka se mogu koristiti na svakom prodajnom mjestu sa Masterkard znakom, u zemlji i inostranstvu. Prednosti Masterkard platnih kartica su mnogobrojne, a samo neke su mogućnost plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima u zemlji i svijetu, brze i sigurne transakcije i pristup sredstvima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Više informacija o proizvodima i uslugama Sberbanke Banjaluka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom na broj Kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Banke.