latinica  ћирилица
18/11/2019 |  13:00 ⇒ 13:02 | Autor: SRNA

U Trebinju otvorena "Hercegovačka radionica"

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić otvorio je danas prodajni objekat porodice Delić "Hercegovačka radionica" u kojoj se može naći četrdesetak proizvoda prirodne kozmetike i ljekovitih preparata ručne radinosti.
Trebinje: Otvorena "Hercegovačka radionica" - Foto: SRNA
Trebinje: Otvorena "Hercegovačka radionica"Foto: SRNA

Vlasnica ovog objekta Aleksandra Delić izrazila je zadovoljstvo današnjim otvaranjem, istakavši da su imali podršku Gradske uprave, ali i svih institucija grada Trebinja.

Delićeva je rekla da je u ovu šestogodišnju djelatnost uključena gotovo cijela porodica, te najavila da bi uskoro trebalo da pokrenu pogon, odnosno liniju proizvodnje kozmetike čime će odgovoriti na veći broj porudžbina.

Gradonačelnik Mirko Ćurić rekao je novinarima da porodica Delić predstavlja pozitivan primjer i da je Gradska uprava podržala pokretanje biznisa, samozapošljavanje jednog člana ove porodice.

- Rezultati rada su da je od prije dvije i po godine do danas zajedno sa Zavodom za zapošljavanje zaposleno oko 600 ljudi kroz razne programe, samozapošljavanje, zapošljavanje određenih kategorija - naveo je Ćurić.

On je poručio da će svi koji imaju ideju i žele da se bave biznisom imati podršku nadležnih organa.